MAKAN2 ONLINE: REVIEW

REVIEW BARANG DARI FINGO: HALAL SEAWEED TWIST + HALAL PHOENIX POCKET ROLL with SEAWEED

Firstly, selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua muslim. Haa time-time puasa la nak buat review makanan pulak ye. Hehe. Disebabkan musim PKP ni jadi tak boleh nak try makanan kat kedai jadi beli online la gamaknye. Kalau ada yang dah baca post sebelum ni ada buat review jugak pasal makanan dari FINGO (Nasi Bajet).

Apa tu FINGO? Kalau ada yang tak tau lagi, FINGO ni sama macam Shopee dan Lazada. App shopping la tapi berbeza dengan 2 shopping online ni. Apa beza? Fingo ni sambil kita shopping boleh buat duit. Tu bezanya. Sekarang lagi senang nak shopping dengan FINGO sebab dah ada fungsi bayaran guna BOOST & TOUCH N GO ewallet. Dapat lagi cashback wehh.

Ok apa-apa nak tau cara buat duit dengan FINGO boleh wasap wa ye πŸ‘‰ https://SyoknyeFingo.wasap.my Sekarang ni nak review produk yang wa beli.

Wa order barang ni pada 19 April lepas dan sampai kat rumah dalam masa 2 hari jer (21 April). Tapi kannn…

Untuk seaweed twist ni memang betul la sampai dengan apa yang dorang bagi gambar tu. So dapat la sebijik sama apa yang dorang pamerkan kat sana. Tapi kannn…

Untuk Mini Crispy Roll ni dah la wa order seaweed tu betul dah tapi dapat yang lain pulak. Hmmm.. bukan roll tapi bentuk pocket.

Korang boleh tengok video yang wa rekod. Tak crispy la pulak pocket roll ni.. hmmm

So far antara 2 produk ni, wa suka lagi la Seaweed Twist ni. Kalau korang nak beli boleh pergi ke link ni https://t.publicecommerce.com/15Xidv . Kalau yang belum ada app FINGO ni korang boleh download dulu FREE kat link ni: https://t.publicecommerce.com/15XieL. Untuk first time buyer korang dapat free gift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *