PAST CONTENTS RECREATED TRAVEL: KOREA SELATAN

[KOREA TRAVELOG] YG ENTERTAINMENT – BIG BANG, PSY, SECHSKIES, LEE HI & EPIK HIGH

YG entertainment adalah antara top 3 dalam industri entertainment skali dengan SM dan juga JYP. YG HQ juga terkenal dengan masakan kafeteria yang sangat sedap dan dah banyak keluar TV Show.

Alamat:397-5 Hapjeong-dong, Mapo-gu, Seoul, South KoreaCara nak pergi YG ENTERTAINMENT:

1) Turun stesen HAPJEONG line 2 atau 6 dan keluar EXIT 8.

2) Jalan terus lagi korang akan lalu depan bangunan nie

3) Terus lagi sampai nampak restaurant nie. Korang jalan terus lagi. Dah nak dekat.

4) Dah sampai sini belok kanan. Dari sini pun korang dah boleh nampak bangunan YG.

5) Korang akan lalu depan apartment nie.

6) Dah sampai. Korang boleh lar nak tunggu artis kesayangan korang kat sini sambil-sambil tu ambik gambar sebagai kenangan.

Wawa tak ada lar nak lama sangat tunggu. Masuk kedai pusing-pusing lepas tu menuju ke tempat lain. Lagipun tak boleh masuk jadi ambik gambar depan pintu jer cukup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *