MAKAN2: SELANGOR PAST CONTENTS RECREATED

JINJJA CHICKEN: RESTORAN AYAM GORENG KOREA YANG RANGUP

Annyeong foodie lovers! Haa siapa yang suka makan ayam goreng boleh cuba restoran ayam goreng Korea Jinjja Chicken. Setakat ni ada 2 cawangan dibuka: Sunway Pyramid (LG 2.47, Lower Groun Floor) Buka: 10am~10pm The Gardens Midvalley (LG-241A, Lower Ground Floor) Buka: 10am~10pm . Masa raya cina pergi la yang cawangan kat Sunway Pyramid teringin nak makan ayam goreng …

Continue Reading
MAKAN2: SELANGOR PAST CONTENTS RECREATED

[JALAN2 CARI MAKAN] B-STATION RESTORAN MAKANAN KOREA DI AMPANG

Minggu lepas selepas tengok David Beckham datang ke Pavilion kiteorang pergi lah nak merasa makanan korea kat Ampang. Nama restoran tu B-Station. Ramai bagi feedback makanan kat sini sedap, jadi kiteorang pun terjah kat tempat ni. . Daripada Pavilion naik Green Line turun depan KLCC (dah memang last stesen) dan lintas jalan nak naik bas …

Continue Reading
MAKAN2: SELANGOR PAST CONTENTS RECREATED

[JALAN2 CARI MAKAN] OW:L ESPRESSO @ SS15 SUBANG: PENGUIN ATAU SNOWMAN?

Post kali ni untuk orang-orang kat luar sana yang gemar makan bingsu. Pertama kali jejak kaki kat kawasan SS15 disebabkan ditarik oleh kawan-kawan yang jenis kaki makan juga. Apa yang menarik kat sini? Dorang punya bingsu yang kreatif dan menarik perhatian. Sangat comel I TOLD YOU!~ Sayang nak makan! Tapi sebelum makan dah tentu ambil …

Continue Reading