EVENT PAST CONTENTS RECREATED

[INFO EVENT] CARA BELI TIKET KPOP SENSATION 2017 SECARA ONLINE – KANG GARY & JESSICA JUNG

Haa ramai yang tanya Wawa macam mana nak beli online lagi-lagi yang tinggal kat KL ni dan konsert pula kat Penang. Meh Wawa kasi tau. 1) Pergi website ni http://buytickets.com.my 2) Klik ‘KPOP Sensation 2017‘ di bahagian SPECIAL EVENT HIGHLIGHTS. 3) Klik button ‘BUY ONLINE‘ 4) Korang akan ke page ni dan scroll ke bawah sampai …

Continue Reading
EVENT PAST CONTENTS RECREATED

[HOLLYWOOD EVENT] RED CARPET BABY DRIVER & PREMIER MOVIE SCREENING

Baru seminggu lepas masih rindu lagi sampai sekarang. Layanan kedua-dua pelakon Ansel Elgort, Lily James dan juga pengarah Baby Driver ni Edgar Wright tak pernah nak penat dari mula pintu masuk Pavilion sampai habis event tanpa henti layan semua peminat terutama Ansel. Ansel terserlah begitu teruja dengan peminat-peminat kat Malaysia ni. Bukan tu sahaja, katanya …

Continue Reading