ATOMY REVIEW

CARA DAFTAR MEMBER ATOMY

Ada 2 cara nak daftar sebagai member Atomy, iaitu melalui app Atomy atau web.

Daftar Melalui App Atomy

  1. Download dan install App Atomy

2. Dah masuk app tekan menu yang ada 3 line disebelah kiri atas, tekan setting dan tukar negara ikut negara korang. Selepas tu app akan restart dan dah bertukar ke negara korang.

3. Masukkan ID: 24702207, Password: abcd123400 (Jika berlaku kesalahan semasa pendaftaran sendiri adalah risiko sendiri dan saya tak bertanggungjawab). Tekan login, join us dan seterusnya consumer. Jika nak wawa daftarkan boleh KLIK SINI.

4. Pastikan nama mengikut IC dan jangan key in salah semua maklumat. Bila key in salah, benda ini akan jadi leceh korang kena isi borang dan hantar ke customer service. Tunggu masa lagi.

  • Guest Password: untuk bagi kat orang lain login tapi jangan risau password ni dorang tak boleh tengok income kita seperti mana wawa bagi password diatas ni.
  • Address: kena isi dua-dua row. Letak nombor rumah diatas dan bawah nama jalan. Jika alamat panjang pandai-pandai tulis. (Ingat: Wawa boleh tolong daftarkan)
  • Sponsor ID: yang ni kena request dengan wawa sebab nak kena tengok nak letak bawah siapa. Sponsor ID boleh guna 2 kali jer. Jadi wawa akan tengok ID paling latest. REQUEST SINI
  • Search Centre: pilih centre paling dekat dengan korang. Ni adalah EC (Education Centre) tempat belajar pasal Atomy dan selain tu bila membeli barang korang boleh minta hantar ke EC untuk dapatkan Penghantaran Percuma dibawah pembelian RM290. Ala google jer Atomy nearby jika tak tahu kat mana atau check link ni: https://www.atomy.com:449/my/Home/About/EducationCenter (Ingat: wawa boleh tolong daftarkan)

5. Tekan all agree. Selesai isi semua, tekan Join Us. Akan papar semua maklumat kita isi. Masa ni double check betul-betul sebelum tekan Registration. Done! Atomy akan bagi ID terus. Boleh login dan mula shopping!

Baca: https://wawanasir.com/atomy-apa-nak-buat-apabila-dah-join-sebagai-ahli-atomy/

Jika nak jana pendapatan dengan Atomy boleh tekan link atas ni untuk langkah seterusnya. Jika nak shopping sahaja, abaikan jer tapi kalau abaikan jer, RUGI tau. Sekian.

Leave a Reply