ATOMY REVIEW

ATOMY: APA NAK BUAT APABILA DAH JOIN SEBAGAI AHLI ATOMY?

Apabila dah dapat Member ID dan Password

  1. Isi Borang untuk tukar Status daripada Consumer kepada Distributor (Business), FREE sahaja. Baca: https://wawanasir.com/atomy-cara-tukar-daripada-consumer-kepada-distributor/
  2. Mulalah belajar menjadi produk lover. Untuk layak mendapat income, perlu ada 10k PV belian peribadi, seumur hidup. Nak beli sekali gus boleh. Nak beli berdikit pun boleh. Nilai dalam RM88 – RM100 sahaja. (Bergantung pada produk sebab sekarang banyak yang cepat sold out)
  3. Bila dah guna produk, share kebaikan produk ini kepada orang lain. Pasti ada yang berminat nanti. Apabila mereka nak beli, daftarkan mereka sebagai ahli di bawah kita dan ajarkan dia membeli di Atomy. (Dalam group nanti ada ramai yang share testimoni)
  4. Itu sahaja prosesnya. Satu hari tanpa sedar, Atomy akan berikan bonus apabila berlaku pairing.
  5. Pairing pertama akan ambil sedikit masa. Tetapi apabila dapat pairing pertama, itu tanda rangkaian kita berkembang subur. Pairing kedua, ketiga dan seterusnya akan datang dengan lebih cepat. (Apa itu pairing? Korang akan belajar nanti dalam Kelas Online)
  6. Pastikan setahun sekali ada belian meski pun satu produk sahaja. Berapa harga pun tak kisah. Beli penyental periuk berharga RM15 pun dah cukup. Maka keahlian akan kekal aktif untuk setahun yang mendatang. Contoh, jika kita dah beli dalam bulan Ogos 2020 ini, maka keahlian kita aktif hingga bulan Ogos 2021. Selepas itu bulan Sept 2021 kita buat belian baru, maka keahlian akan bersambung aktif setahun dari tarikh belian terakhir itu, iaitu sehingga September 2021. (Pendaftaran selepas 1 Sept 2020 jika tak ada pembelian dlm masa 6 bulan, akaun akan terminate)
  7. Join mana-mana group Whatsapp, Telegram atau FB Group Atomy 313 DTA untuk dapatkan sokongan dan bantuan. (Dah daftar Wawa akan masukkan korang dalam group tersebut)
  8. Hadiri Zoom Business Preview setiap Rabu, 9.30 malam dan Kelas Online Teknikal setiap Sabtu jam 9.30 malam. (Kelas online akan diberitahu dalam group nanti)

Mudah kan?

Jangan buat bisnes mudah jadi susah.
Jangan lepaskan peluang bisnes laut biru ini.
Jangan banyak beralasan sebab rezeki tidak hadir kepada orang yang banyak alasan.

Redah sahaja, jalan terusss

Sekian.

2 thoughts on “ATOMY: APA NAK BUAT APABILA DAH JOIN SEBAGAI AHLI ATOMY?”

  1. terbaik produk2 atomy, Nurul dah buat pembelian ketiga sebab dah guna beberapa produk mereka. memang awesome. sapa yang belum try, sekali guna terus jatuh chenta, bukan sebab terpengaruh drama korea, tapi sebab kualiti.

Leave a Reply