INFO: TRAVEL PAST CONTENTS RECREATED

PERTAMA KALI KE JEPUN? INI 6 PERKARA YANG PERLU KORANG TAHU!

Korang ingin bercuti ke Jepun secara bebas, mudah dan Jimat 3 kali ganda???

Jepun memang menjadi kegilaan kaki traveler. Mana taknya, negara terbit matahari ini mempunyai banyak ciri menarik seperti pemandangan 4 musim yang cantik, makanan yang unik, teknologi mereka yang jauh lebih maju dan juga sifat ketekunan dan disiplin tinggi masyarakat mereka menarik minat kita untuk melihat dengan mata sendiri bagaimana mereka hidup di sana.

Tapi kos dan perbelanjaan yang tinggi menyebabkan ramai di antara kita yang berfikir banyak kali untuk melancong ke Jepun. Post kali ini saya nak kongsi bagaimana untuk menyelesaikan masalah kos dan masalah lain yang menghalang korang untuk travel ke Jepun. Di harapkan lepas baca post ini, korang dah boleh mula cari tiket penerbangan dan bercuti ke Jepun ya.

.

Adakah korang mempunyai ciri-ciri seperti ini???

1. Nak travel ke Jepun dengan budget ciput?

Persepsi orang terhadap melancong ke Jepun adalah mahal dan tak mampu. Sebenarnya salah! Pada zaman ini sesiapa sahaja boleh melancong.

2. Tak cukup masa nak rancang perjalanan (itinerary)?

Bila ajak travel ramai yang nak ikut. Tapi time part nak buat itinerary siapa yang sanggup??? Ini biasa kan? Stress dibuatnya. Jangan bimbang, saya boleh selesaikan masalah itinerary korang dalam masa kurang dari 10 minit!

3. Tak yakin nak travel sendiri, takut sesat?

Maklumlah pertama kali di negara orang, bukan tempat kite ye tak? Jangan takut, ada banyak testimoni tentang trip yang berjaya tanpa sesat!

4. Takut kena tipu dan scam travel ejen?

Bukan satu dua kes tapi dah banyak kes berlaku. Korang sendiri boleh lihat di media sosial, TV dan berita. Duit yang korang kumpul untuk travel habis licin dikerjakan ejen yang tak bertanggungjawab (tak kata semua ejen macam tu ya). Jangan bimbang, perkara ini bakal tidak akan berlaku lagi dalam hidup korang.

5. Nak travel senang, mudah dan santai?

Tak suka dan rimas dengan limit masa yang ditetapkan ketika travel berkumpulan? Pasti kelam kabut dan percutian jadi tak seronok kan? Jangan khuatir, saya boleh bantu korang untuk travel secara santai dan tak perlu pening kepala

6. Malas nak buat research?

Pening tak tau nak pilih tempat menarik atau terlalu banyak sangat informasi sehingga korang buntu? Tak perlu malas kerana ada penyelesaian ringkas, mudah dan straight to the point.

.

Saya akan bantu korang untuk travel ke Jepun walaupun korang baru first time dan tak pandai berbahasa Jepun sekalipun!

Betul ke ni??? YE BETUL!

Semua masalah ini boleh diselesaikan hanya dengan Naracards Japan Osaka!

APE TU ????

Naracards™ Japan Osaka merupakan koleksi Kad informasi berkonsepkan ‘business card’ sebagai bantuan melancong secara sendiri ke Osaka, Kobe, Kyoto dan Nara

Setiap kotak mengandungi puluhan kad destinasi pelancongan popular di Jepun beserta cara dan panduan untuk sampai ke setiap destinasi.

.

Klik gambar ke website Naracards Osaka

Bagaimana Naracards Boleh Membantu korang…???

– Menyelesaikan masalah komunikasi.
– Menjimatkan masa membuat perancangan perjalanan.
– Alternatif selain menggunakan khidmat travel agen.
– Mengelakkan daripada sesat ketika melancong.
– Lokasi pelancongan menarik telah tersedia, hanya perlu pilih dan rancang sahaja
– Kecil, ringan, tahan lasak dan mudah dibawa.
– Menambah keyakinan diri walaupun bersendirian di tempat asing.
– Mempamerkan informasi penting sahaja. Berbeza dengan panduan pelancongan yang lain

.

Klik gambar ke website Naracards Osaka

Dengan Naracards Osaka…
* Korang boleh travel ke Jepun dengan budget ciput
* Korang boleh merancang perjalanan (itinerary) kurang daripada 10 minit!
* Korang lebih yakin nak travel sendiri dan takkan sesat!
* Korang tiada risiko ditipu dan di ‘scam’ travel ejen yang tidak bertanggungjawab
* Korang boleh travel ke Jepun dengan mudah dan santai ikut gaya dan kemahuan Korang sendiri
* Korang jimat banyak masa buat research. Research yang makan masa 3 ke 5 hari boleh dipendekkan hanya 10 minit sahaja.

Dengan Naracards, Korang boleh fokus pada perkara lain seperti penginapan, tempat makan dan sebagainya. Biar Naracards uruskan aturcara perjalanan Korang .

Itinerary percutian Korang ke Jepun, Biar Naracards yang uruskan!

.

Apa yang menarik Naracards ni?

1. Jimat masa – tak perlu lagi search di Google.
2. Tak perlu belajar bahasa Jepun
3. Mudah dibawa dalam dompet kerana saiznya yang kecil. Tak perlu bawa buku travel
4. Tag location yang tepat untuk memudahkan navigasi Korang ke destinasi
5. Panduan subway dan bas untuk menggunakan kemudahan awam

* Naracards merupakan satu-satunya travel guide yang UNIK tiada lagi seperti ini di Pasaran.
* Naracards hanya memberi info dan panduan yang penting sahaja. Korang tidak perlukan baca buku untuk pergi travel
* Naracards boleh digunakan berulang kali. Selepas korang gunakannya, beri pula kepada rakan-rakan korang yang lain.

Kalau korang nak dapatkan Naracards Japan Osaka korang boleh lihat di sini >>>

Klik gambar ke website Naracards Osaka

Note: Semoga bermanfaat. Silakan share dengan Travel Buddy korang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *