Korea TRAVEL

[KOREA TRAVELOG] KAFE JO KWON 2 AM – MIDNIGHT IN SEOUL

Masa kami nak pergi Kafe Jokwon tu ada 1 plan lagi hari yang sama jugak ada fansign GOT 7 dekat-dekat kawasan situ jugak. Tapi kami pergi petang ke kafe Jokwon dan plan ke fansign GOT 7 sebab fansign tu waktu malam. Kafe Jokwon betul-betul belakang sekolah tapi agak sukar nak nampak nama kedai dia letak …

Continue Reading
Korea TRAVEL

[KOREA TRAVELOG] CAFE 89 MANSION – KAFE PELAKON LEE JONG SUK

Baru- baru ni Lee Jong Suk ada buka kafe sendiri kat Sinsa-dong jadi kami pun nak pergi terjah lah dulu. Tapi agak pening sikit jalan nak ke sane sebab kafe dia kena masuk ke bahagian dalam-dalam. Sama ada korang nak jalan kaki dari stesen atau naik bas. Kami masa tu jalan kaki je dari stesen …

Continue Reading
Korea TRAVEL

[TRAVELOG KOREA] CARA NAK PERGI PLEDIS ENTERTAINMENT?

Bila ingat Pledis Entertainment mesti lah ingat Seventeen dan Nuest. Selain dua group nie ada juga After School, Orange Caramel, Pristin dan juga yang lain. Kebetulan datang pulak ke sini pada hari jadi Jeonghan. Serius tak tahu hari jadi dia masa tu sampai lah nampak hadiah-hadiah kat depan pintu elok aje letak. . Nak pergi …

Continue Reading
Korea TRAVEL

[KOREA TRAVELOG] AIIN’S WORLD 아인스월드 – KLCC PUN ADA

Tak ramai yang tahu lagi tempat ni Aiin’s World yang terletak di Bucheon. Pertama kali nak pergi ke kawasan Bucheon ni. Tempat ni adalah taman tema semua bangunan-bangunan terkenal di seluruh dunia. Dorang pun ada bagi info-info setiap bangunan. Boleh lah belajar sejarah. Jadi yang tak dapat nak merantau keliling dunia boleh lar datang ke …

Continue Reading