FOOD

[JALAN2 CARI MAKAN] B-STATION RESTORAN MAKANAN KOREA DI AMPANG

Minggu lepas selepas tengok David Beckham datang ke Pavilion kiteorang pergi lah nak merasa makanan korea kat Ampang. Nama restoran tu B-Station. Ramai bagi feedback makanan kat sini sedap, jadi kiteorang pun terjah kat tempat ni. . Daripada Pavilion naik Green Line turun depan KLCC (dah memang last stesen) dan lintas jalan nak naik bas …

Continue Reading
FOOD

[JALAN2 CARI MAKAN] OW:L ESPRESSO @ SS15 SUBANG: PENGUIN ATAU SNOWMAN?

Post kali ni untuk orang-orang kat luar sana yang gemar makan bingsu. Pertama kali jejak kaki kat kawasan SS15 disebabkan ditarik oleh kawan-kawan yang jenis kaki makan juga. Apa yang menarik kat sini? Dorang punya bingsu yang kreatif dan menarik perhatian. Sangat comel I TOLD YOU!~ Sayang nak makan! Tapi sebelum makan dah tentu ambil …

Continue Reading