ATOMY REVIEW

ATOMY: CARA TUKAR DARIPADA CONSUMER KEPADA DISTRIBUTOR

  1. Isikan Borang Pertukaran Status lengkap dengan tandatangan dan gambar IC berwarna.
  2. Cara mudah, print borang tersebut, apabila dah lengkap diisi, letakkan IC atasnya dan AMBIL GAMBAR.
  3. Kemudian LOGIN menggunakan Member ID dan Password di website berikut: https://www.atomy.kr/m/mload_my/member/login.asp
  4. Upload Gambar yang telah diambil tadi dan klik DONE.
  5. Setelah semuanya selesai, klik OK.

Mudahkan? Tapi macam mana kalau tak ada printer kat rumah? Korang boleh pergi kedai print dan fotostat banyak simpan untuk orang lain juga gunakan. Pilihan kedua, kalau dah malas nak keluar macam Wawa ni haha guna app photogrid jer edit 🙂

4 thoughts on “ATOMY: CARA TUKAR DARIPADA CONSUMER KEPADA DISTRIBUTOR”

Leave a Reply