ATOMY REVIEW

APA ITU ATOMY?

Apa itu Atomy? Sekarang ini tengah viral nama Atomy. Ramai orang join dikalangan-kalangan orang professional, doktor dan juga orang awam. Memang ramai yang nak belajar apa itu Atomy. Atomy adalah oline shopping mall Korea. Dorang hanya menjual produk jenama dorang sahaja. Selain itu yang membuat Atomy viral adalah consumer based income atau pendapatan berasaskan pengguna.

Website Atomy: https://www.atomy.com:449/my/Home/Product/MallMain

Apa itu consumer based income?

Ia adalah Bisnes Model Era Digital dan Big Data yang perlu direbut. Consumer based income adalah satu konsep perniagaan dari Kilang terus ke Pengguna.

  • Tanpa Stokis
  • Tanpa Pemborong
  • Tanpa Peruncit/ Retailer
  • Tanpa Agen
  • Tanpa Sales Person
  • Tanpa Iklan Berbayar
  • Tanpa Registration Fee
  • Tanpa Modal
  • Tanpa Sponsor

Modal Bisnes ini cukup mudah, daripada kilang terus setup shopping mall online. Semua orang membeli di shopping mall ini pada SATU HARGA. Disebabkan tiada kos untuk semua pihak di atas itu maka syarikat pulangkan semula 70% keuntungan hasil jualannya kepada pengguna.

Bagi membolehkan keuntungan dipulangkan maka perlulah ada detail pengguna. Pengguna perlu jadi ahli sebelum membeli.

Jadi Ahli Pula:

  • Tanpa registration fee, PERCUMA sahaja.
  • Tidak perlu maintain belian bulanan, beli apa yang nak beli. Malah tak nak beli pun tak apa. Tapi kalau membeli, berpeluang berkongsi keuntungan.
  • Rangkaian produk yang pelbagai dari personal care, keperluan rumah, makanan, suplemen, vitamin, skincare, make up dan banyak lagi.
  • Pengguna dilindungi dengan 30 hari Money Back Guarantee
  • Produk pula berkualiti tinggi lengkap dengan R&D bertaraf dunia.

Setiap Ahli Pula:

  • Dilarang menjual sama ada offline atau online
  • Dilarang membuat sebarang iklan
  • Jika ada yang menjual produk dari kilang ini diplatform online seperti Shopee dan Lazada, maka tindakan akan diambil dan keahlian dilucutkan.
  • Sebab semua hli mesti membeli hanya dengan Shopping Mall milik kilang agar hak pengguna seperti Money Back Guarantee, keadaan dan kualiti terjamin serta dapat perkongsian keuntungan.

Tetapi:

  • Digalakkan berkongsi kebaikan produk
  • Digalakkan bercerita tentang Shopping Mall Atomy dan sebagai menghargai penggunanya, 70% keuntungan diberikan dan diagihkan semula mengikut sistem yang sangat mudah.

Jadi tugas korang ialah cerita sahaja. Biarkan group pengguna berkembang bersama korang. Lagi besar group lagi ramai kelak yang berbelanja dan makin besarlah juga income terjana.

Mudah kan?

Zero Cost, Zero Risk. Only Opportunity

Kilang pula tersenarai dalam Bursa Saham Korea iaitu KOSDAQ sejak 2015.


BAGAIMANA ATOMY BERIKAN BONUS?

Apabila buat bisnes dengan Atomy dan kita katakan tidak jual barang, maka ramai akan pelik. Tak jual macam mana nak buat income? Sebab yang menjual tu Atomy, yang ada Mall Online tu Atomy. Tugas kita hanya jadi pengguna dan sebarkan tentang Atomy agar ramai orang turut menjadi pengguna seperti kita. Jadi kita tak perlu ada barang.

Sebab itulah kita tak dibenarkan menggunakan logo Atomy atau nama Atomy. Sebab kita bukan Atomy. Kita hanyalah pengguna dorang sahaja. Tetapi kita boleh cerita pada orang pengalaman pakai produk Atomy dan pengalaman dapat income dengan Atomy. Kita ajak orang.. jom shopping di Atomy. dorang tak perlu keluar duit satu sen pun nak masuk shopping mall. Tapi kalau dorang suka, barulah dorang membeli.

Apabila orang yang kita ajak tu turut berbelanja, Atomy dapat keuntungan. Daripada keuntungan ini, Atomy ambil 30% sahaja. 70% lagi Atomy berikan kepada pengguna yang layak kerana membantu memajukan bisnes Atomy. Semua orang membeli di satu mall pada satu harga. Semua orang tidak perlu keluarkan duit untuk menyertai Atomy. Apabila berminat nak beli, baru beli. dah beli, Atomy berikan jaminan 30 days money back guarantee.

Apabila belian dah mencukupi 10,000 PV (tak bermakna harga RM10,000 tapi dalam linkungan RM80 ~ RM150), boleh upgrade dari pengguna biasa ke pengguna yang boleh dapat income tanpa sebarang kos. Daftar free. Upgrade pun free!!

Setahun sekali mesti ada transaksi pembelian walaupun penyental periuk harga RM12 sahaja. Itu pun dah memadai untuk sambung keahlian selama 12 bulan lagi. Tiada stress, tiada desakan, tiada paksaan. Pilihan masing-masing nak buat income cara mana dalam Atomy ini. Mudahkan?

MACAM MANA NAK DAFTAR?

Pendaftaran keahlian baru hanya boleh dilakukan oleh ahli Atomy yang sudah berdaftar sahaja. Berminat boleh contact di >>KLIK SINI<< nanti dah daftar wa akan masukkan korang dalam group support wasap dan telegram. Dalam tu ada doktor dan orang yang hebat-hebat boleh membantu sesama. Jika ada pertanyaan mengenai skincare atau healthcare boleh direct terus tanya doktor dalam tu ^^.

Bila klik join akan keluar macam ini.

Bila dah daftar dan dapat ID dan password barulah boleh login. Selepas tu ikut langkah seterusnya yang akan diberitahu next post^^

2 thoughts on “APA ITU ATOMY?”

Leave a Reply